ANNONS

HELGMYS

/

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pyjamas GAPTofflor Emu Australia / Godisskål Jolies 🙂

Ja då var denna helg förbi. Har inte haft så himla mycket för oss men ändå lyckas helgerna alltid gå alldeles för snabbt. Idag så har jag & Jolie tagit en PW, vi har haft fotbollsträning för P10 och sedan har jag & R skottat ut grus på uppfarten. Jag kommer ha fruktansvärd träningsvärk imorgon! Skönt med ett ordentligt styrkepass i alla fall, har saknat det.

Nu är barnen i säng och jag & R ska se på Solsidan och Innan vi dör. Bra avslut på en fin helg. Kramar/E

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00