ANNONS

GODMORGON HELG

/

ladda-ned-1

Godmorgon lördag! Åh så himla skönt det var att sova ut en stund. Känns som min kropp och knopp behöver ta igen massvis med sömn. Har sovit så dåligt i ganska många månader nu en hoppas det ska bli bättre. Igår hade vi en riktigt mysig fredag. Simhallen med killarna och vänner på kvällen, sedan chips & glass framför Gåsmamman. Så härligt med helg!

Idag så har vi inga särskilda planer. Vi ska eventuellt till Viking, hälsa på mormor och ikväll så blir det räkmackor och Så mycket bättre. Gillar årets säsong! Tycker de senaste åren annars varit riktigt tråkiga med dåliga versioner av alla låtar. Blir ju sällan några hits nu längre och kanske inte under hösten här heller men känns ändå som mysiga samtal mellan artisterna och MissLi hon levererar ju alltid!

Nu blir det en promenad och sedan lördagsmys för hela slanten. Hur ser din helg ut? Kramar/E

4
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00