MAGKATARR

 

7160d2c9-ed61-40a8-b87b-11cb0f4e81cd

5aef6692-2f68-44bd-876c-58bd89ed8548

Det är sällan ljuset är så här bra nuförtiden så man får passa på att fota när man får chansen : ) En riktigt seg torsdag här med magkatarr. Har mått illa i snart två veckor och började spy blodblandat slem när jag var hemma och vabbade med Enzo i förrgår. Så sjukt obehagligt!

Jag har haft magkatarr förut men aldrig så här. Det har liksom bara eskalerat och det är som att hela systemet stängts av. Så sjukt äckligt och obehagligt. Fick medicin igår så illamåendet har lättat lite men jag har noll energi. Bara sover och vilar. Och vilar lite till.

Kram/E

 1. Mila skriver:

  Har de tagit prov avseende helicobacter? Har du det i magen så behöver du antibiotika men inte alla läkare testar..

 2. Milo skriver:

  Hoppas du snart mår bättre <3

 3. Malin skriver:

  Det enda som fungerat för mig vad gäller magkatarr är långvarig behandling med Ranitidin samt att minst var 4e timme dricka ett halvt glas naturell yoghurt för att få rätt balans i magen. Jag gick med en otroligt jobbigt variant för 4 år sedan och vet att det är vidrigt att ha det, hoppas du blir bra snabbt!

  1. anna skriver:

   jobbigt att du ätit Ranitidin så länge nu när det har kommit fram att det innehållit cancerframkallande ämnen..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..