ANNONS

MONDAY MANTRA

/

untitled

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Välkommen måndag!

För mig är hela dagen avgörande pga. hur min morgon är. Därför otroligt viktigt att såklart se till att sova tillräckligt många timmar och sedan se fram emot en skön morgonrutin. Jag går upp omänskligt tidigt (enligt mig själv haha) och det går lite emot min syn på en skön morgonrutin men samtidigt vill jag sluta i tid för barnens skull och för att känna att man hinner någonting på eftermiddagen. Drömmen vore helt klart att börja 08-09 och sedan sluta senast 16.

Nu går jag upp 05:30 och börjar jobba 06:30. Jag börjar med en varm dusch, värmer en kopp varmt vatten och häller i en skvätt citron. Sedan sminkar jag mig och lyssnar på radion. Tack vare belysningen från sminkspegeln lyckas jag vakna till haha. Jag ser till att inte stressa för då knyter det sig i magen direkt. Jag behöver en lugn morgon. Jag gör sedan en cappuccino på havremjölk och tar med mig till jobbet och där ser jag också till att den lugna morgonen fortsätter. Kollar igenom dagen och planerar lite framåt. Det är lugnt på jobbet vid den tiden så det är ändå skönt att vara på plats bland de första. Hur ser din morgonrutin ut?

Kram/E

16
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00