ANNONS

BIOLÖRDAG

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lördagen startade jag & R med en PW i det trista vädret. Vi bestämde oss för att överraska barnen med bio! Toystory 4 blev det och den var så rolig! Älskar när man kan se på tecknat med barnen och tycka om filmen lika mycket som de gör. Frost 2 kommer ju på jullovet men där är det än så länge bara jag som vill gå haha men kommer tvinga med mig familjen. Tror de innerst inne vill se den de med.

När vi kom hem lagade R middag och jag började städa. Sedan hörde grannarna av sig och bjöd in oss på lite bubbel. Så trevligt avslut på lördagen!

Idag är det ju Fars Dag så vi har överraskat R med lyxfrulle och paket. Jag har bakat pizzabullar till lunch för nu ska jag & Jolie iväg till Viking och sedan är det fotbollsträning kl 13 så det är perfekt med något snabbt till lunch däremellan.

Vi hörs senare! Kram/E

8
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00