ANNONS

30 ÅR SEDAN OCH NU

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En julafton för ca 30 år sedan? Vad kan jag vara här, 7? Minns verkligen den där klänningen. Och julen hemma hos morfar var helt klart en idyll och alla de mysiga sakerna jag minns från mina jular är sådant jag försöker föra över till barnen. Och konstigt nog minns man ju att det alltid var snö, men så var det ju inte haha.

Jag ser fram emot julpynt och lite snö, däremot skippar jag gärna julmusiken. Kan bli galen på den, och när radion spelar samma låtar hundra gånger om dagen i över en månad. Julmusik är mysigt ungefär fem minuter.

Nu kör vi lördag här i vårt hus. Ska börja med en PW så får vi se hur resten av dagen ser ut. Kramar/E

6
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00