30 ÅR SEDAN OCH NU

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En julafton för ca 30 år sedan? Vad kan jag vara här, 7? Minns verkligen den där klänningen. Och julen hemma hos morfar var helt klart en idyll och alla de mysiga sakerna jag minns från mina jular är sådant jag försöker föra över till barnen. Och konstigt nog minns man ju att det alltid var snö, men så var det ju inte haha.

Jag ser fram emot julpynt och lite snö, däremot skippar jag gärna julmusiken. Kan bli galen på den, och när radion spelar samma låtar hundra gånger om dagen i över en månad. Julmusik är mysigt ungefär fem minuter.

Nu kör vi lördag här i vårt hus. Ska börja med en PW så får vi se hur resten av dagen ser ut. Kramar/E

 1. Lina skriver:

  Minns också den där klänningen 😊

 2. Vilket mysigt inlägg att få läsa, riktig nostalgi. Jag är precis motsatsen till dig, älskar julmusik!

 3. Lotte skriver:

  aah, jag ÄLSKAR julmusik och har redan börjat spela 😉

 4. Åh vilken sötnos !!<3

  Man ser så dina barn i dig…såå lika

  Kram <3

  1. Engla skriver:

   Åh Gulle ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..