LJUSSTAKAR

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ljusstake HÄR

 

img_1732-5c1d568e62e08

Ljusstake HÄR

Som jag längtar tills att jag får plocka fram mina ljusstakar från Georg Jensen! Så fina i all sin enkelhet och passar egentligen att ha framme hela vintern. Den femarmade är nedsatt med 40% just nu, tips! Finns också i silver men jag föredrar alltid guld som känns lite varmare.

Kram/E

  1. Tack för tips! Jag har den som du har på bordet och passade nu på att köpa den andra som jag suktat efter. Super med rabatten. Ha en härlig helg!

    1. Engla skriver:

      Åh så lite så! Toppenrabatt på den nu, tror de höjer till ord. pris snart igen 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..