EN RIKTIGT BRA DAG!

 

Pigg & glad i solen idag ♥

Utbildningsdag på jobbet vilken innebar lite sovmorgon. Så skönt! Tänkte jobba in lite flex men det vägde högre att få sova en timme extra och få träffa barnen en stund längre innan det var dags att gå iväg. På lunchen såg jag till att få lite solljus och det gör verkligen stor skillnad. Plus en intressant utbildningsdag såklart. Efter jobbet så fick det bli en PW och sedan hem för att baka glutenfri pizza och umgås med familjen. Riktigt bra onsdag med andra ord!

Nu så ska vi se nån serie. Började se Elitskolan på Netflix. Spansk (många spanska bra just nu va?) och den verkar ok. Bara sett ett avsnitt. Blev tipsad om Inlåst också, får se om vi testar den sen. Imorgon är det utbildning tillsammans med halva min avdelning vilket ska bli riktigt kul och intressant. Kram/E

 1. Jaa Locked up är jättebra!

 2. Vad fin du är!
  Kan du inte berätta lite mer om ditt jobb och de utbildningar du går?

 3. Johanna skriver:

  Men åh så fin fläta, ditt hår <3

  1. Engla skriver:

   Åh tack <3

 4. Nancy skriver:

  Vilken härlig onsdag du haft ❤️ Jag måste oxå försöka ta mig ut på lunchen en stund…säger det varje gång 😅 men det blir aldrig av!
  Nu dag imorgon 😉

  Vi kollar på Inlåst nu och kan verkligen rekommendera den 😍
  Vi såg klart La casa del papel och väntar med spänning på säsong 4 🤗

  Puss

  1. Engla skriver:

   Åh samma här, längtar till säsong 4! Åh men då ska jag ge Inlåst en chans. Beskrivningen verkar lite så där. Puss!

 5. Lotte skriver:

  Härligt med en bra dag och när man känner att utbildningen ger en något, själv vabbade jag (feberfri dag) så barnen fick följa med till mitt inbokade sjukhusbesök. Sen ett pass på gymmet och min lediga dag imorn blir en jobbdag = toppen då jag samlar komptimmar till jul😀

  1. Engla skriver:

   Åh låter som en härlig dag och morgondag 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..