SNÄLL MOT ANSIKTET

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Yves Rocher är välkända för skonsamma, naturliga produkter och det finns produkter för alla hudtyper. Jag har under hösten testat några produkter för ansiktet som jag blivit förtjust i. Min absoluta favorit är detta ansiktsvatten, micellärvatten, som rengör och tar bort eventuella sminkrester, återfuktar och ser till att huden fortsätter hålla sig återfuktad. En varje-dag-produkt som alltid funkar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Denna rengöringssvamp går att använda med eller utan rengöring och håller upp till tre månader. Så skön mot ansiktet och det känns som man kommer åt mycket bättre. Otroligt prisvärd!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har även testat denna serie med härliga, rengörande produkter som går på djupet. Ansiktspeeling, ansiktsmask med vegetabiliskt kol och ett ansiktsvatten som rengör ordentligt utan att torka ut. Jag varvar detta med micellärvattnet. Detta ansiktsvatten använder jag mer vid behov när jag vill ha något starkare.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

 1. Sandra skriver:

  Har svårt att ta till mig att du ens har några favoriter från Yves Rocher när du bara visar upp nya och oanvända produkter. Det är betydligt mer trovärdigt om du kunde visa upp dina skönhetsfavoriter med en halvfull flaska, en använd ögonskugga m.m.

  1. Engla skriver:

   Åh det gör jag ofta och en del av mitt jobb är ju att testa nya produkter och hitta nya favoriter.

 2. Malin skriver:

  Jag använder också micellärvattnet! Har du provat fler saker från samma serie? Jag är supernöjd med skrubben och serumet från den serien 🙂 Tycker även väldigt mycket om sminkborttagningen från Yves Rocher, det är den skönhetsprodukt jag använd allra längst i min rutin, i mars har jag använt den i 11 år! 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja jag har också sminkborttagningen 👌🏻 Ska testa scrubben 👍🏻

 3. Sara skriver:

  Har du använt dessa ihop med dina produkter från Neostrata? Använder också Neostrata, men vågar inte använda saker ihop med dem för att jag läste något om att produkter kan krocka eller något (kommer inte ens ihåg 😂) så min hudvårdsrutin är så sjukt tråkig just nu. 😂

  1. Engla skriver:

   Ja jag använder NeoStratas rengöring och det går hur bra som helst 😍

   1. Sara skriver:

    Toppen! Då ska jag testa. 😃👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..