DEN FÖRSTA SNÖN

Titta, vi fick lite snö häromnatten! Fint ändå, lyser upp i mörkret ♥

Igår så slutade jag och R lite tidigare. Jolie skulle till vårdcentralen för andra gången denna vecka. Hon har troligtvis fått Borrelia och nu antibiotika mot det och hon flög även av hästen i söndags och landade på ansiktet och fick värk i panna, näsa och nacke. Det gick som tur var bra men shit vad rädd man blir! Hon hamnade i chock men tog det väldigt bra och har redan varit upp på hästryggen två gånger sen dess. Nu hoppas jag det blir lugnt ett tag och att borrelian inte slår ut mer och blir allvarlig. Vi upptäckte det då hon fick ett stort cirkelformat märke vid kinden/tinningen. Efter läkarbesöket åkte hon ut till sin Viking såklart och sedan var det Halloween-fest med kompisar.

Jag mötte upp mina killar efter fritids och vi tog en promenad till affären för att köpa Halloween-godis till eventuella utklädda barn som kommer förbi idag och sedan gick vi hem för att laga mat och fika. Vill ha fler sådana här dagar där jag känner att jag hinner med och att vi hinner prata och umgås utan massa måsten. Stanna och kika på snön, prata om kompisar och livet. Kram/E

  1. Me skriver:

    Hej! Krya på…

  2. Mysigt med den första snön. Jag vill så gärna att den ska komma här med. Men vilken otur med Jolie, både avramling och borrrelia. 🙁 Skönt att det gick bra ändå och att hon fått antibiotika mot infektionen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..