FYRA FAVORITER

 

Innehåller annonslänkar

PicMonkey Collage

Retinol / Foundation-stickFoundation / Lipgloss

Några produkter som jag är lite nyfiken på att testa. Retinol är ju perfekt att använda under vinterhalvåret för att motverka rynkor och fräscha upp huden. Kram/E

 1. Eva skriver:

  Helt orelaterat men vilken modell är dina Levis 501? Dom är så snygga!

  1. Engla skriver:

   Har olika modeller och älskar dem alla 😅😍

 2. Helena skriver:

  Jag klickade hem Filorgas foundation idag. Jag använder nästan uteslutande deras produkter i ansiktet och är jättenöjd så ända sedan jag hörde att det skulle komma en foundation har jag väntat på att få prova. Har haft ett litet prov som jag testat och den verkar mycket lovande. Gillar att det är så pass hög spf, använder Estee Lauder sedan många år och är eg supernöjd med den men tycker att den är för låg i spf.

  1. Engla skriver:

   Åh hoppas den är lika bra som den verkar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..