FÖDELSEDAGSBARN

 

Innehåller annonslänk för NordicFeel

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Denna shower gel är den första produkten jag testat från Therese Lindgrens märke Indy Beauty och den får bra betyg. En fräsch och lätt doft och perfekt både i duschen eller i badkaret. Känns snäll och mild mot kroppen. Finns HÄR.

Godmorgon lördag! Vaknade supertidigt, av Enzo såklart haha så nu blir det nog bra med att vi ställer tillbaka klockan inatt. Jag minns nu att han alltid varit så här. Vaknar tidigare och tidigare under hösten och sen när vi byter till vintertid så regleras det rätt bra. Idag var det dock bra att han vaknade tidigt då vi skulle upp och sjunga för R som fyller år! Han har jour på jobbet så skulle iväg på översyn och då fick vi skynda oss för att hinna innan han vaknade : )

Nu ska jag baka scones till frukost medan han är på jobbet och sedan blir det gymmet, städning och resten av dagen Halloween-firande. Tänkte bada med killarna i eftermiddag och Jolie ska iväg på firande med vänner. Ikväll blir det bubbel och räksmörgåsar framför Så mycket bättre. Bra lördag!

Kram/E

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..