VECKANS LISTA

 

img_4772

VECKANS KÄNSLA: Ångest, trötthet och nedstämdhet. Inte bara, det har såklart varit många glada stunder men energin har varit i botten och jag har känt att jag ligger efter med allt. Sedan har jag fått riktigt dåligt bemötande från olika håll vilket jag tar åt mig av oerhört mycket. Speciellt när det känns orättvist. En person har dock nu bett om ursäkt vilket jag tog emot direkt. Det kändes bra.

VECKANS BÄSTA: Att mina killar fyller år! Robin på lördag och Enzo & Romeo på måndag. Vi har kirrat de flesta presenterna och ska köpa de sista idag, jag ska baka på söndag och sen har vi lite höstlov nästa vecka som jag ser fram emot massor!

VECKANS SÄMSTA: Att jag inte haft en bra balans vilket lett till att jag blivit dränerad om eftermiddagarna och kvällarna.

VECKANS PLAGG: Den stickade polotröjan

VECKANS LOOK: Ingen snyggvecka, bara känt mig helt ur fas denna vecka så det kan bara bli bättre

VECKANS DOFT: Kaffe! Åh vad det luktar gott med kaffe

VECKANS LUNCH: Ingen bra kosthållning denna vecka. Idag blev det kyckling, ris och currysås så det får helt klart bli veckans bästa.

VECKANS FRUKOST: Blåbär, kvarg och nötter!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

VECKANS SERIE: La Casa de Papel som vi nu sett klart. Åh jag sörjer så mycket, den var så bra och det är så härligt att veta att man har flera avsnitt framför sig. Nu måste vi hitta en ny lång följetång. Har du tips på liknande serie som denna?

VECKANS INSIKT: Finns bara ett liv, en av mig och hälsan måste få komma först. Inte lätt alls. Men helt klart något som borde vara givet.

VECKANS FINASTE: Mina älskade barn som har hjärtat på rätta stället och kämpar på på olika sätt. Mina hjältar!

VECKANS MORGONPIGGA: Enzo dansar ofta upp en halvtimme innan hans klocka ringer. Men han somnar i bra tid också så får sina timmar ändå.

VECKANS IDAG: Idag tog jag 30 minuters sovmorgon och det gjorde hela min dag. Ett annat lugn i kroppen och jag kände mig utvilad. Kan bero på mina TVÅ powernaps igår kväll också haha. Efter jobbet ska vi in till stan för att storhandla och köpa paket mm : )

VECKANS JUST NU: Lyssnar på Träningspodden, dricker kaffe och har fredagspirr i kroppen. Underbart! 

Hur har DIN vecka varit?

Kram/E

 1. ”Ny brilliant friend”. HBO. Så bra

 2. K skriver:

  Hej Engla!

  Nu har jag läst gång på gång hur du känner dig låg och samtidigt vill ha balans. Dessutom läser jag gång på gång om ditt sjukt fullspäckade schema. Jag fattar att det inte går ihop!

  Förra våren brände jag ut mig. Jag kom till en punkt där jag rent fysiskt inte ens kunde trycka ut tandkrämen ur tuben. Efter akut sjukskrivning kom jag ut på andra sidan. Med den viktiga lärdomen att det inte finns några ”måsten”. Min dotter fick lära sig att mamma inte orkar som vanligt. Först var det jobbigt att sänka ribban, men efter ett tag blev jag van. Och det var så skönt!!! Handbollen fick lära sig att jag inte kan ställa upp på samma vis. Jag gjorde när jag orkade. Och jag skalade bort saker som jag trott varit viktiga, men som faktiskt inte var det. Och jag sov! Hela helger.

  Nu börjar livet komma åter. Jag orkar lite mer. Men jag har ff en lägre ribba än innan. Min dotter är ansvarig för mer hemma. Barn mår inte dåligt av det har jag upptäckt.

  Vad vill jag säga med detta? Skala av mer måsten innan det är försent… För dina barns skull. Dom skiter ju i hur mamma ser ut eller hur huset är städat. Faktiskt. Och din man vill nog hellre ha dig frisk än disken gjord.

  Och var rädd om dig.

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️

 3. Jessica skriver:

  Hej!
  Du kanske har fått ”tips” om det tidigare, men jag vill tipsa dig om att läsa på kring bii, breast implant illness.
  Just det här med att du ofta blir sjuk och att du känner att du inte har någon energi är väldigt vanliga symptom. Kram

  1. Engla skriver:

   Jag är sällan sjuk vanligtvis, nu har det med min utmattning att göra. Kram

 4. S skriver:

  Tråkigt att du inte mått bra. Du verkar vara en genuin fin person bakom ytan så det är världen det är fel på och inte dig. Kör din grej och skit i negativa människor.

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..