UTBILDNINGAR

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon torsdag! Igår hade vi utbildning hela dagen. Chefer och skyddsombud var kallade (ja jag är ingetdera men berördes ändå) och vi pratade om bl a. arbetsmiljö, hälsa mm. Väldigt intressant! Idag fortsätter dagen med nya utbildningar som handlar mer om de system vi jobbar i. Kommer somna tidigt ikväll : ) Veckan har gått så snabbt och det närmar sig Halloween, kalas och höstlov med stormsteg. Vi har till och med börjat planera nyår! Kändes viktigt att ta tag i det redan nu då vi verkar bli helt ensamma i jul. Känns helt ok för mig och R, vi har ju firat ensamma förr men jag vet att barnen kommer ta det hårt. Det hör ju ändå till att man ses och firar med släkten men har man så liten släkt som vi har blir det ju dessvärre så här ibland. Dessutom har R jour hela julveckan fick han veta häromdagen. Men det ska bli bra, vi får göra det bra! Och ladda inför nyår med vänner.

Först fira Robin, killarna, Halloween och gå på julbord mm. Två månader kvar till jul ju. Faktiskt precis på dagen!

Kram/E

 1. Milla skriver:

  Samma här MEN tycker julen är mysig oavsett. Blir vad man gör det till. Vi är 2 familjer som e ensamma så vi kommer fira tillsammans min kille,hans 2 barn,barnens mamma o hennes kille. Ja du hör ju. Allt har en första ggn 🤣

 2. Cecilia skriver:

  HejEngla.
  Vi har också liten släkt och blir ofta också ensamma under högtider. Om några år när sista släktingarna dör är viensamma.

  Om ni skulle vilja bli våra kompisar och fira ihop skulle vi gärna göra det!
  Vi är en familj på 4 st. En flicka född -09 och en född -17. En man med enormt motorintresse precis som din och så jag, född samma år som dig. Jätte konstig fråga jag vet men man kan ju bara få ett nej.

  Kram

  1. Engla skriver:

   Åh ja jag önskar då att vi hade större släkt men så får man ju också räkna vänner som familj. Och min syster och hennes killes sida är stor vilket känns mysigt.

   Var bor ni? Kram

 3. S skriver:

  Jag hade nog faktiskt åkt bort om det är möjligt för er. Tagit in på en herrgård och firat t ex så barnen inte märker det lika mkt 🙂

 4. Vivi skriver:

  Kan förstå att barnen tycker det känns trist även om ni får mysigt endå förstås. Ni kan ju göra nått helt annat av det när bi inte är ”bundna” av släkt och nära, typ fira utomlands, dra till värmen, är så avis på dem som gör det.

 5. Paula skriver:

  kan förstå din känsla, klart mysigt att fira jul med släkt och familj .
  Detta året blir jag och min man helt själva då våra respektive barn firar med sin andra förälder .
  Så har vi det varannat år , känns lite tomt .
  Vi gör det mysigt och har skapat våra traditioner den julen vi är själva .
  ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..