GLUTENFRI PIZZA

 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godaste och enklaste pizzan utan mjöl!

2 ägg
1 dl mjölk eller grädde (jag brukar ta havremjölk)
4 msk olivolja
1 msk fiberhusk
2 dl mandelmjöl
Örtsalt (jag hade havssalt)

Sätt ugnen på 200 grader.Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Bred utöver en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Höj värmen till 225. Bred på tomatsås, ost och valfri fyllning (jag hade rökt skinka, champinjoner & tonfisk samt massor av oregano) och grädda i ytterligare 10 min. Klart! Barnen älskar den också 🙂 Receptet är för en plåt. Jag gjorde dubbel sats och två plåtar och då räckte det gott och väl till oss fem i familjen.

  1. Lotta skriver:

    Ser så smarrigt ut! Måste testas!!!

    1. Engla skriver:

      Ja den är så god och enkel att göra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..