ANNONS

GLUTENFRI PIZZA

/

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godaste och enklaste pizzan utan mjöl!

2 ägg
1 dl mjölk eller grädde (jag brukar ta havremjölk)
4 msk olivolja
1 msk fiberhusk
2 dl mandelmjöl
Örtsalt (jag hade havssalt)

Sätt ugnen på 200 grader.Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Bred utöver en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Höj värmen till 225. Bred på tomatsås, ost och valfri fyllning (jag hade rökt skinka, champinjoner & tonfisk samt massor av oregano) och grädda i ytterligare 10 min. Klart! Barnen älskar den också 🙂 Receptet är för en plåt. Jag gjorde dubbel sats och två plåtar och då räckte det gott och väl till oss fem i familjen.

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00