TISDAG

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag och mormor för ja vad kan det vara, 28 år sedan? Jag tror att jag är runt 9 år där och vi är på semester uppe i Arjeplog, Norrland, dit vi åkte varje sommar eftersom morfar är född där.

Godmorgon tisdag! Vaknade helt kallsvettig imorse. Drömt mardrömmar i flera veckors tid och är så mör när klockan ringer. En dusch, radio och kaffe brukar dock hjälpa till att vända dagen till bra. Idag är det frisörbesök för min del, som jag längtar och annars innebär veckan utbildningar på jobbet, träna, planera för killarnas födelsedag mm. Och Robin fyller år på lördag! Min present verkar skita sig så måste försöka ordna en plan B så snart som möjligt.

Önskar dig en riktigt fin dag! Kram/E

 

  1. Hannah skriver:

    Haha så kul, kom helt random in på artikeln om din glutenfria pizza också ser jag att du brukar vara i Arjeplog 😂 Är född o uppvuxen strax utanför där 😂👍
    Världen är liten!

    1. Engla skriver:

      Åh 😍✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..