HELGEN

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I lördags tog R med oss på en rundvandring på Skeppsholmen. Han är medlem i en grupp som heter ”Hemliga rum” på faccebook och där anordnas rundvandringar bland bergsrum mm vid gamla militäranläggningar mm. Sådant som egentligen inte är till för allmänheten. Vi älskar ju historia och att få se hur det var förr, gå på muséum mm så det var riktigt kul att gå omkring och spana lite. Vi ska ta en dag snart och gå omkring på olika muséum en hel dag och bara gott oss.

På kvällen så såg vi på nya Aladdin! Den tecknade kom ju 1993 när jag var 11 år och jag minns att jag var lite för stor för den (tyckte jag då haha) men mina småsyskon älskade den.
Jolie ville inte se denna nytappning men killarna och jag kikade och gillade den verkligen. Riktigt bra var den! Rolig & spännande och aldrig tråkig trots sina 2 timmar. Tips!

Söndagen spenderade Jolie nästan hela dagen hos Viking, jag & R tränade killarna i fotboll och sedan bastade vi och tog tidig kväll med att se nya Solsidan. Så härlig helg! Jag har druckit upp en hel kanna ingefärrshots sedan i fredags och känner mig riktigt tip top idag! Underbar känsla. Nu hoppas jag på många träningspass och en kropp och knopp som fortsätter må riktigt bra. Känner mig reloaded och redo för en ny vecka. Kram/E

 1. Tiara skriver:

  Hej!

  Är så sugen på ett par Dr Martens Jadon, tänkte
  bara fråga dig hur du upplever dom i storleken?

  Kram

  1. Engla skriver:

   Helt normala i storlek 😊 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..