MINA 7 FAVORITER – SKÖNHET

 

Innehåller annonslänkar för Lyko

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

1. XLash Pro som är en ögonfransnäring. Denna är grym! Mina fransar blir starkare, mörkare och längre. De är helt magiska just nu efter att under sommaren tunnats ut rejält av min pollenallergi. Jag använder den VARJE kväll och när det blir en rutin så glömmer jag det inte utan det går av farten. Gör det i samband med tandborstningen eller direkt när jag tvättat ansiktet och smörjt in mig. Efter en månad märks skillnad och efter 2-3, WOW!

2. Essence från Snail Bee. Jag använder den som serum och den gör liksom hela jobbet. Är som serum och dagkräm i ett så använder inte ens dagkräm efter alla gånger.

3. Tandkrämen Beverly Hills Perfect White Black Tub. Tar skonsamt bort missfärgningar och ger vitare tänder. Och priset?!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

4. Primer från Peter Thomas Roth. Egentligen behöver du inget mer än denna för en vardagslook. Den gör hela jobbet. Visste inte att jag behövde en primer förrän jag testade denna. Gillar att den mattar ner och är som ett osynligt filter.

5. Läppglans. Min everyday to go är Clarins Instant Light Natural Lip Perfector och jag älskar no 1 och no 5.

6. Peeling. Är A och O för mig med en bra peeling att använda 1-2 ggr i veckan. Ole Hensiksen Sauna är underbar. Rengör och fräschar till huden på djupet och lämnar en härlig känsla. Peelingen blir varm när man masserar in den i huden och det känns som att det gör att den kommer åt extra bra.

7. Torrschampoo. Har testat många men återgår alltid till Batiste som är bäst! Och dessutom otroligt nog billigast.

 1. Martina skriver:

  Tack för tipsen! Klickade minsann hem lite grejer

  1. Engla skriver:

   Hoppas du gillar dem lika mycket som jag gör 🙂

 2. Malin skriver:

  Intressant med Snail Bee, jag har fått ett litet provexemplar i en goodiebag för en vecka sedan och tänkte prova den!
  Batiste är tyvärr ingen favorit för min del. Har alltid haft svårt att hitta ett bra torrshampoo men Liance som jag testar nu är helt klart den bästa kandidaten hittills!

  1. Engla skriver:

   Hoppas du gillar!

   Liance har jag aldrig hört talas om faktiskt. Får spana in 🙂

 3. Karin skriver:

  Så bra tips 🙂 ska bli spännande att prova tandkrämen 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja kul 🙂

 4. Emma skriver:

  Wow vilka tips, precis vad jag behövde 😍👌
  Tack❣

  1. Engla skriver:

   Åh kul att du gillar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..