ANNONS

MINA 7 FAVORITER – SKÖNHET

/

Innehåller annonslänkar för Lyko

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

1. XLash Pro som är en ögonfransnäring. Denna är grym! Mina fransar blir starkare, mörkare och längre. De är helt magiska just nu efter att under sommaren tunnats ut rejält av min pollenallergi. Jag använder den VARJE kväll och när det blir en rutin så glömmer jag det inte utan det går av farten. Gör det i samband med tandborstningen eller direkt när jag tvättat ansiktet och smörjt in mig. Efter en månad märks skillnad och efter 2-3, WOW!

2. Essence från Snail Bee. Jag använder den som serum och den gör liksom hela jobbet. Är som serum och dagkräm i ett så använder inte ens dagkräm efter alla gånger.

3. Tandkrämen Beverly Hills Perfect White Black Tub. Tar skonsamt bort missfärgningar och ger vitare tänder. Och priset?!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

4. Primer från Peter Thomas Roth. Egentligen behöver du inget mer än denna för en vardagslook. Den gör hela jobbet. Visste inte att jag behövde en primer förrän jag testade denna. Gillar att den mattar ner och är som ett osynligt filter.

5. Läppglans. Min everyday to go är Clarins Instant Light Natural Lip Perfector och jag älskar no 1 och no 5.

6. Peeling. Är A och O för mig med en bra peeling att använda 1-2 ggr i veckan. Ole Hensiksen Sauna är underbar. Rengör och fräschar till huden på djupet och lämnar en härlig känsla. Peelingen blir varm när man masserar in den i huden och det känns som att det gör att den kommer åt extra bra.

7. Torrschampoo. Har testat många men återgår alltid till Batiste som är bäst! Och dessutom otroligt nog billigast.

8
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00