TISDAG

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vilken regnig och mörk dag det varit. Hej höst liksom! Jag har ont i halsen och feberkänningar. Det är som ett skämt. Jag åker på åkommor varenda vecka. Jag hoppas det vänder snart. Ska ta prover och kolla upp ett sår som aldrig vill läka riktigt och hoppas att det inte är något som visar på något allvarligt.

I övrigt så har vi haft en lugn och skön tisdag. Romeo har lekt hos en kompis, Jolie & Robin har varit till Viking och jag och Enzo har varit hemma och myst. När barnen lagt sig ska jag äta Marabou Pepparkaka (sjukt god!) och se på Younger. Det om något måste ju vara en bra kur för att känna sig tip top imorgon : )

 1. Nancy skriver:

  Så typiskt när man kommer in i ett bra träningsflow 🤨
  Händer mig hela tiden..så irriterande! Så därför har jag börjat köra träning 2-3 dagar, vilar 1-2 dag…så gör jag hela tiden numera.
  Min kropp och knopp verkar gilla det 😅

  Krya på dig ❤️😘

 2. Jenny skriver:

  Vad tråkigt, det är ju nu man ska njuta av en fin höst och vara frisk☀️🍁.
  Hoppas du blir bättre snart. 💕

 3. Lotte skriver:

  Usch vad trist, jag vaknade också upp med ond hals och konstig i kroppen. Vill INTE bli sjuk, jag ville ju träna som Aldrig förr nu när jag gett mig in i en tävling🙈

  1. Engla skriver:

   Ja jag vill också hålla i min träning nu 🙁 Vad är det för träning?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..