ANNONS

TISDAG

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vilken regnig och mörk dag det varit. Hej höst liksom! Jag har ont i halsen och feberkänningar. Det är som ett skämt. Jag åker på åkommor varenda vecka. Jag hoppas det vänder snart. Ska ta prover och kolla upp ett sår som aldrig vill läka riktigt och hoppas att det inte är något som visar på något allvarligt.

I övrigt så har vi haft en lugn och skön tisdag. Romeo har lekt hos en kompis, Jolie & Robin har varit till Viking och jag och Enzo har varit hemma och myst. När barnen lagt sig ska jag äta Marabou Pepparkaka (sjukt god!) och se på Younger. Det om något måste ju vara en bra kur för att känna sig tip top imorgon : )

5
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00