ANNONS

STÖRANDE ”GRANNAR”

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En höstig och mysig promenad startade jag lördagen med, och Romeo följde med på cykel och plockade skräp.

Lördagen gick snabbt och vi hann ju med både hopptävling och fiolkonsert i min gamla by Hargshamn. Så mysigt, och som att slängas tillbaka i tiden. Killarna var så duktiga och älskar verkligen att uppträda med sin fiolgrupp. Hoppas de vill spela i många år till! Eftermiddagen spenderades hemma med kompisar till killarna. Vi grillade och jag slängde ihop en kladdkaka till kvällen. Somnade framför La Casa de Papel. Den är ju så spännande men rätt B ibland. Lite Sunset Beach över vissa moment haha men ändå kan man inte sluta kolla. Somnade tidigt men vaknade efter midnatt av att Herrgården körde riktigt dunkadunka-disco så att vårt hus vibrerade. Kunde inte sova förrän de prick 03.00 stängde av musiken. Tredje gången denna vecka. Nu är det iaf helg men det var samma sak i måndags och tisdags natt. En kväll så kunde barnen inte sova pga. musiken och då ringde jag dit men det hjälpte såklart inte. Hur är det med sådana här ställen och när det ligger hus nära? Får man spela musik hur högt och hur sent som helst? Vi ringde till störningsjouren inatt men då hann klockan bli 03 så de stängde ändå av och vi kunde somna. Ska man behöva göra det eller finns något att göra i förebyggande? /Gnällig tant

6
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00