TRÄNING

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar dessa träningsset från Stronger, blir som en jumpsuit med matchande top och tights! Är nykär i gymmet och träningen men har knappt någon ork nu. Frusterande när kropp och huvud inte samarbetar. I det stora hela så har ändå de senaste veckornas träning varit bra och kroppen känns stark.

Tänkte starta helgen med en PW och ev köra ett lugnare gympass med R mot kvällen. Vi får se! Nu är det i alla fall frukost och sedan hopptävling för Jolie och fiolkonsert med killarna innan en kompis till Enzo & Romeo kommer över och leker på eftermiddagen. Älskar lördagar!

Önskar dig en fin dag! Kram/E

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..