TORSDAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon torsdag! Idag fyller min kära mormor 84 år så vi ska hälsa på henne direkt efter skola och jobb för att fira vår älskade hjältinna ❤️🙏🏻 Min förebild och idol, som jag älskar dig mormor! Är så glad och tacksam över det du gett mig i livet. Trygghet, kärlek och en tro på att jag klarar allt. Du har sett mig, lyssnat på mig och alltid värnat om mig. Du har hjälpt mig igenom allt och så ofta sagt hur stolt du är över mig ❤️ Och jag är stolt över dig mormor! Du har gått igenom mer än någon jag känner, kämpar och byggt upp ett bra liv. Så tacksam för dig ❤️

 1. Cindy skriver:

  Vad fint skrivet om din mormor 💞själv har jag tyvärr inga mor el farföräldrar i livet vilket är väldigt tråkigt . Jobbar dock med att ta hand om äldre på ett äldreboende 🙂 Ha en fin dag. Förresten vart kommer de fina jeansen ifrån ? Perfekta färgen 🙂

  1. Engla skriver:

   Otroligt viktigt jobb du har <3

   De är från Levi´s! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..