SELLERIJUICE?

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Testade mig på att göra sellerijuice igår. Ska ju vara bra för ja typ allt och speciellt IBS-mage. Jag har ingen råsaftcentrifug så testade i mixern och det var lite meckigt och blev ju inte lika mycket juice. Ska bli runt 4.5 dl av ett knippe med selleri men blev kanske runt hälften. Gott var det inte men svepte i mig glaset snabbt och det kändes liksom friskt i kroppen haha. Sedan fick jag oerhört ont i magen istället men det har släppt idag. Jag är lite sugen på att testa i 30 dagar eller liknande men då måste jag köpa en råsaftcentrifug först. Och jag tänker att det måste vara ok att dricka det lite då och då också om man inte kan dricka det var dag? Har du testat?

Sellerijuice sägs vara bra för:

 • Uppblåsthet
 • IBS
 • Förstoppning
 • Renar kroppen
 • Bra för blodtrycket
 • Akne
 • Eksem och andra inflammationsproblem

Kram/E

 

 1. Lotta skriver:

  Gjorde detta under flera månader (4) men märkte tyvärr inga större fördelar. Man kan köra i mixern men man måste sila igenom en nötduk (eller liknande) och pressa ut vätskan. Och kör på ekologisk, mycket godare.

 2. Carina skriver:

  Hej, jag vet flera som blivit jättedåliga av sellerijuicen. Väldiga magsmärtor och spytt som tusan. Och de har bara gjort som ”det står”. Det är nog bättre att ta det väldigt lugnt, sakta sakta vänja kroppen. Det är helt klart tufft för många innan man är van.

 3. M skriver:

  Prova tillsätta citron, äpple och ingefära. Alternativt något av dem.

 4. Ella skriver:

  Ingen studier har klart å vise effekten av sellerijuice. Tror ikke det er skadelig, men om du får vondt i magen, hadde jeg ikke fortsatt!

 5. Mary skriver:

  Nej stopp! Man ska inte dricka ett helt glas!!! Därför bi får ont i magen. Det räcker med en liten shot, absolut inte ett glas.

  1. Engla skriver:

   Jo det står faktiskt så men tror nog ett mindre glas eller shot har sina fördelar också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..