ANNONS

HEMMA HOS

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Höstmyset börjar infinna sig här hemma! Behöver bära in lite ved och investera i lite mysiga, fluffiga plädar till sofforna bara. Sedan är det barnens rum som ska fixas. Började lite smått med Enzos rum i helgen. En matta saknas och hans nya lampa ska sättas upp. Romeo behöver också en matta och en ny bordslampa och Jolie vill ju ha ett helt nytt rum så det får vi ta lite pö om pö. Hösten är verkligen hemmafixandets årstid för mig. Vill göra allt på samma gång. Hallen som jag påbörjade förra året är ju inte klar än då vi inte kunde enas om förvaring. Jag tror R fattar nu att vi behöver 1-2 stora, höga garderober där som sväljer alla jackor och skor. Men som sagt, det går inte i raketfart. Jag älskar ju snygg förvaring som underlättar vardagen. Ger mig sinnesro haha. Kram/E

8
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00