WHAT´S UP WEEKEND?

 

Innehåller annonslänkar

Hej helgen! I fredags hade vi tacomiddag, brorsan kom på besök och vi såg på Grown Ups och käkade chips, drack lite bubbel och hade det mysig. I lördags startade jag och brorsan med en PW och sedan var det dags för föräldramatch i fotbollen, som traditionell avslutning på säsongen. Man ger ju all in och herregud vilken träningsvärk jag har nu haha. Superroligt var det hursom! Barnen vann välförkänt med 4-3 : )

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with g7 preset Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mössa Lindex / Jacka H&M

Jag & Jolie var iväg på en plåtning på eftermiddagen och om några veckor får vi se resultatet. Jolie tyckte det var jätteroligt och fotografen var superproffsig.

Igår kväll gick vi och la oss 22.00. Lite pensionärs-aktigt men fotbollen tog på krafterna. Idag så blir det middag här hemma så ska städa undan, baka till desserten och kanske hinna med en PW också. Hoppas du får en underbar söndag!

Puss & Kram/E

  1. Sara skriver:

    Haha, ja! Jag har aldrig så mycket träningsvärk som efter de matcherna mot barnen. Jag har iofs spelat fotboll själv i 24 år så än kan jag passa på att briljera lite på plan och är nog den som är allra mest peppad på match. 🙈😂

    Stackars mina barn. 😂

    1. Engla skriver:

      Jag är såå stel idag haha. Men så roligt och jag förstår tjusningen med fotboll trots att jag aldrig spelat själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..