ANNONS

BABYSHOWER

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tallrikar / Servetter
Såg nu att det fanns ett helt kit HÄR med saker i samma tema, det hade jag beställt om jag visste men det blev bra ändå.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Baby-ballong & presentaskar/förvaringsaskar
Världens finaste blöjtårta som syrrans svägerska gjort

Jag fotade innan alla hade kommit, det tillkom massvis av fina presenter till bebisen ♥

Idag har vi haft en babyshower för min syster! Hon väntar ju en liten bebis här i början av december så jag och hennes bästis slog våra kloka huvuden ihop och fick med oss hennes vänner och kille + hans familj. Inte lätt att lura min syster eftersom hon är nyfiken och ställer hundra frågor om allt haha men det gick riktigt smidigt ändå. Lyckades lura i henne att vi skulle äta söndagsmiddag här hemma när hon slutat jobba. Alla tog med sig lite fika så dukade vi upp till en härlig buffé av godsaker. Jolie gjorde även smarriga pizzabullar!

Riktigt trevligt och lyckat blev det och tror syrran blev både chockad och glatt överraskad! Kram/E

2
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00