BABYSHOWER

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tallrikar / Servetter
Såg nu att det fanns ett helt kit HÄR med saker i samma tema, det hade jag beställt om jag visste men det blev bra ändå.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Baby-ballong & presentaskar/förvaringsaskar
Världens finaste blöjtårta som syrrans svägerska gjort

Jag fotade innan alla hade kommit, det tillkom massvis av fina presenter till bebisen ♥

Idag har vi haft en babyshower för min syster! Hon väntar ju en liten bebis här i början av december så jag och hennes bästis slog våra kloka huvuden ihop och fick med oss hennes vänner och kille + hans familj. Inte lätt att lura min syster eftersom hon är nyfiken och ställer hundra frågor om allt haha men det gick riktigt smidigt ändå. Lyckades lura i henne att vi skulle äta söndagsmiddag här hemma när hon slutat jobba. Alla tog med sig lite fika så dukade vi upp till en härlig buffé av godsaker. Jolie gjorde även smarriga pizzabullar!

Riktigt trevligt och lyckat blev det och tror syrran blev både chockad och glatt överraskad! Kram/E

  1. Men så mysigt med en babyshower. Hade varit så roligt att ha det när jag var gravid med mina barn. Det är dock så länge sedan och var inte ”på modet” då. 🙂

    1. Engla skriver:

      Ja eller hur! Fanns inte på min bebistid heller 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..