ANNONS

TISDAG

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon tisdag! Vi plöjer La Casa de Papel om kvällarna och den är riktigt bra alltså. Positivt överraskad än så länge (är på avsnitt 5, första säsongen). Mysigt med en serie om kvällarna även om man somnar efter ett halvt avsnitt haha.

Igår blev det noll träning men idag blir det gymmet innan fotbollen. Ska handla mat online ikväll så att det bara är att hämta ut kassarna imorgon. Love it! Spar en hel del tid och energi. Dock så har ICA Maxi i Uppsala så att man måste in och hämta kassarna mitt i butiken. Där är City Gross bättre som har en sidodörr där man ringer på, så man kan parkera precis intill. Det är ju just det jag vill slippa, att behöva gå in med alla barnen och hämta kassarna. Man handlar ju rätt mycket om vi säger så.

Nej nu kör vi jobb och möte här innan lunch! Det är förresten oktober nu, inte konstigt att mornarna och kvällarna är så mörka. Ses senare.

Kram/E

14
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00