VECKA 40

 

img_9983-5be02f6e77962

Så sugen på att göra mina naglar igen, bild från förra året. Tänk att få dem fixade typ 1.5 i månaden istället för att fixa och måla själv varenda vecka. 

Veckorna går i ett snabbt tempo och vi går in i oktober månad imorgon. I oktober fyller många i min släkt år: kusin Peder, mormor, pappa, Robin, syrrans kille Viktor och så mina älskade pojkar Enzo & Romeo. Dessutom är det ju Halloween och höstlov också, så mysigt!

Måndag: Jobb, gym
Tisdag: Jobb, gym, fotbollsträning
Onsdag: Jobb, storhandla
Torsdag: Jobb, möte, gym, fotbollsträning & ridskola
Fredag: Jobb, möte, gym, storstäda, simhallen, lillebror kommer
Lördag: Föräldramatch/fotbollsavslutning, plåtning Jolie
Söndag: Söndagsmiddag

Ja så ser veckan ut och jag tänkte även ta och förvandla hemmet till lite mer höst- och vinteredition! Byta ut lite kuddar & plädar, köpa nya blommor mm. Sedan är det dags att ta tag i pojkarnas rum som behöver en uppfräschning innan de fyller år. Därefter ska vi göra om Jolies rum till ett mer tonårsrum.. Ny säng vill hon ha, och ny matta, lampor mm. Bort med det gulliga och in med det mer stilrena.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..