ANNONS

ATT FÅ IHOP LIVSPUSSLET

/

Jag älskar att lyfta saker med er! Ni kommer med så mycket bra input, åsikter, funderingar och egna tips. Jag skriver mycket om stress och vardagspussel nuförtiden. För att vårt liv är otroligt fullspäckat just nu och med min utmattning i bagaget så har jag varit tillbaka och nosat på den där väggen ett par gånger. Jag vet hur otroligt svårt det är att komma tillbaka sedan och vill såklart aldrig hamna där igen. Vi jobbar stenhårt med att lösa ekvationen men det är verkligen små myrsteg fram och några elefantkliv bakåt. Veckorna sveper förbi och vips står vi där igen och undrar varför denna vecka inte känns bättre än förra.

Jag lyfter inte våra vardagsbestyr för att jämföra. Alla har vi våra utmaningar och olika förutsättningar. Sedan tror jag att man lätt blir hemmablind och inte ser vad som kan plockas bort. Jag och R pratar om detta ofta och testar olika lösningar och jag går också kontinuerligt till en kurator som är riktigt grym. Men bara jag kan ju ändra om mitt liv. Och jag vill inte beklaga mig, för det känns väldigt gnälligt ibland när jag skriver om detta. Det är inte min mening. Jag vill lyfta vår verklighet för att ge er förståelse men också få er input. Det är ni så bra på.

Utåt sett är det nog lätt att säga att vi ska plocka bort fotbollen eller städningen, måste vi renovera nu? Och ja vi måste färdigställa verandabygget annars kommer vi må dåligt över att det är halvklart. Vi njuter ju så mycket av vårt hem och vår uteplats så det känns viktigt. Fotbollen ligger på oss då ingen annan kan träna dem. Och jag gillar ju fotbollen fastän jag är rookie och jag älskar dessa killar. Nu när jag inte jobbar i skolan känns det ändå fint att kunna finnas till för barnen på det här sättet.

Min blogg skriver jag ju när jag orkar och hinner för att jag tycker det är roligt. Det stressar mig inte längre vilket jag är otroligt glad för. Och sen så har vi ju mannens två jourer på sina jobb och alla hans projekt som han är delaktig i. Klart vi kan plocka bort små grejer och vi försöker luska ut vad det är. För vi vill ju få in mer träning nu då vi båda saknar det. Ni är flera som tipsat mig om lunchträning och det tänker jag försöka boka i ca 2 ggr i veckan. Tror det kan bli grymt! Testade ju det innan semestern och älskade det.

Tack för att du kommenterar och kommer med din input! Vi är många som kan hjälpa och stötta varann!

Kram/E

15
51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00