MIN TRÄNINGSVECKA

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Träningsset från Stronger. Topp HÄR / Tights HÄR

Nu är det svårt att hålla träningen helt hundra enligt plan men bättre att göra upp en plan och få till så många pass som möjligt, än inga alls. Planerar jag in sex pass kanske jag får till iaf fyra : )
Veckan som gått levererade fyra riktigt bra gympass. Inga promenader men två dagar denna vecka har helt försvunnit i kurs och fotbollsmatcher så fokus har varit på styrketräningen när jag ska träna. Jag gärna vill få till 1-2 PWs under veckan då det är så renande för huvudet och skönt för hela kroppen men det får bli en bonus när tid och ENERGI finns.

Måndag: Gym – Mage, rygg
Tisdag: Gym – Rumpa, axlar
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Gym – armar, mage
Fredag: Gym – Rumpa/ben, mage/överkropp
Lördag: PW
Söndag: PW

 

 1. Lina skriver:

  Jag har svårt för sådana här ”träningsbilder”.
  När träningstightsen är så högt uppdragna att det blir en tjusig ‘kameltoe’.
  Varför vill man ens göra så?

  1. Engla skriver:

   Och jag älskar tights med hög midja 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..