ÄR DET TORSDAG?

 

img_9149

Hej torsdagkväll! Ja den här veckan gick ju svindlande snabbt. Har knappt hunnit med men det beror nog på att vi var iväg på kurs i 12 timmar igår. Idag har jag hunnit med att gymma, tränat killarna i fotboll och tvättat och planerat lite inför helgen då det är poolspel. En bra torsdag där träningen gav mig massor av energi!

Nu ska jag jobba undan lite och sedan blir det Younger innan det är dags att sova. Imorgon ser jag fram emot ett längre gympass, tacos, simhallen och fredagsmys! Kram/E

 1. Jenny skriver:

  Vilken vacker bild😍
  Visst gick veckan snabbt😅 Vi är på Mallorca och jobbar, hunnit med lite sol och havsbad, njutit av varje sekund jag varit i solen. Vilken skillnad att arbeta när man får vara i värmen😍
  Fredagar är speciella🤗tacos, mmmm

  1. Engla skriver:

   Åh så ljuvligt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..