ANNONS

HÖSTHÅR – PART 1

/

I samarbete med Frans Hår & Stil

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar verkligen Frans hår & stil´s fina salong. Öppet, ljust fräscht och ändå ombonat och mysigt.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I veckan var jag hos Erica och trollade fram del 1 av mitt nya hösthår. Lite mer mörka slingor i botten och så flyttade vi upp mina Hairtalks. I slutet av oktober blir det lite mörkare utan att gå all in brunett. Jag passar inte i helbrunt men däremot med en mörkare botten med ljusare längder. Annars försvinner jag helt. I oktober så kör vi dock på lite mer brunt än nu och jag tror det kommer blir riktigt snyggt.

Kram/E

7
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00