ANNONS

SKÖNHETSBOOST

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hos Sofia Wikner i Uppsala är man alltid i trygga händer. Det är här jag gör Dermapen och har en eller två gånger kvar på min kur. Dags igen i oktober. Nu såg jag på insta att hon börjat med lpg-behandlingar, och det tycker jag låter riktigt intressant. Man kan tex. köra en kur på 6 gånger (eller fler) och göra dem varannan vecka. Lpg är en djup bindvävsmassage som stimulerar blodcirlulationen, minskar celluliter, ökar fettförbränningen och swoochar ut massa vätska. Tömmer ut gammalt slagg helt enkelt, haha. Är det någon som testat? Jag är lite sugen på en kur innan jul. Just nu så vill jag verkligen reboosta kropp och själ med träning, nyttig mat, vitaminer, må-bra-stunder mm. Behöver det! Måste möta höst & vintern på bästa vis och tycker att man absolut ska unna sig en massage, fotvård eller ja lpg-behandling om man kan. Gör så gott inifrån och ut.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sofia var det som fick mig att hitta denna underbara rengöring från NeoStrata, Foaming Glycolic Wash. Älskar den! Den och många fler produkter har hon i sin salong.

Kram/E

0
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00