FREDAGSLISTAN

 

ladda-ned-5bd964301137a

Vad är du glad för idag?

– Glad för att jag fick till ett bra träningspass igår! Det var så skönt och det känns som jag är på G igen. Har planerat in träningen nästa vecka och ska se till att hålla det. Måste nog börja att göra så, se till att skriva upp dagar och vilka tider jag kan träna och sen får inget hindra mig. Förr gick det på rutin när jag kunde morgonträna. Nu blir det ju träning olika tider nästan varje gång vilket jag tycker är svårare.

Vad har du på dig idag?
– Just nu svart polotröja och mina arbetsbrallor

Vad lyssnar du på idag?
– Radion i bakgrunden på mitt kontor

Vad är du på för humör idag?
– Glad och pepp!

Vad blir det för middag?
– Italienskt tror jag.

Hur ser dagens planer ut?
– Ska på frukostmöte på jobbet, följt av utbildning hela dagen. Sedan hem för snabbfix innan det blir AW med jobbet.

Helgens planer?
– Lördagen betyder träning, mys med familjen, lördagsgodis och bara vara. Hälsa på mormor, ev någon bilutställning med familjen & morbror. På söndag blir det träning och simhallen tror jag.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

På väg att gå på bio för ganska precis ett år sedan

Vad längtar du efter just nu?
– Längtar efter bra rutiner med träningen, det får vara min största prio just nu faktiskt. Vet hur viktigt det är för mig för att få ihop alla delar av mitt liv. Ser också fram emot bio med familjen. Varenda helg några veckor framåt är dock fullbokade men i oktover/november får det bli biomys : )

Hur ser din fredag ut?

Kram/E

 1. Ellinor skriver:

  Jag är lite nyfiken på om du trivs bättre med ditt nuvarande jobb och det inrutade livet som det innebär än hur ditt liv såg ut tidigare? Fördelar och nackdelar med båda kan jag tänka mig. Själv ogillar jag rutiner trots att alla andra verkar älska dem haha. Kram

 2. Emelie skriver:

  Målbilden på fredagar är när vi ätit en lagom god men ändå enkel middag, hela familjen har duschat och att vi sitter och myser i soffan med pyjamas, barnen äter något mumsigt och vi vuxna dricker något gott i glaset 🥰

  1. Engla skriver:

   Åh låter underbart 😍✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..