HIPP HIPP HURRA

 

I annonssamarbete med KidsBrandStore

8-influencers-se

Åh så glad över att tipsa om detta grymma erbjudande som KidsBrandStore nu kör tom. söndag, för att fira sin 8-års dag! 20-70% rabatt på allt (ej Parajumpers) och du som läser min blogg får ytterligare 8% rabatt! Shoppa HÄR och ange koden ENGLA8

Hur bra?

KidsBrandStore är Nordens största modebutik för ungdomar och de har riktigt snabba leveranser och grymt utbud! Rabatten gäller även i alla deras fysiska butiker. Fynda bland märken som Adidas, Gant, Levi´s, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Puma mfl.

Jag hittade killarnas vinterjackor här som nu var till ett mer rimligt pris i och med rabatten, Jolie hittade en höstjacka jag tidigare sagt nej till och så fick de lite nya mössor, undies och t-shirts. Visar senare! Kram/E

  1. Jessica skriver:

    Hello! Nu är jag tjatig igen😂men gärna bild på jackorna😘😘

    1. Engla skriver:

      Åh förlåt! Ska bli bättre på att visa upp kidsens kläder. Kommer bilder! 👍🏻😍😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..