ANNONS

HIPP HIPP HURRA

/

I annonssamarbete med KidsBrandStore

8-influencers-se

Åh så glad över att tipsa om detta grymma erbjudande som KidsBrandStore nu kör tom. söndag, för att fira sin 8-års dag! 20-70% rabatt på allt (ej Parajumpers) och du som läser min blogg får ytterligare 8% rabatt! Shoppa HÄR och ange koden ENGLA8

Hur bra?

KidsBrandStore är Nordens största modebutik för ungdomar och de har riktigt snabba leveranser och grymt utbud! Rabatten gäller även i alla deras fysiska butiker. Fynda bland märken som Adidas, Gant, Levi´s, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Puma mfl.

Jag hittade killarnas vinterjackor här som nu var till ett mer rimligt pris i och med rabatten, Jolie hittade en höstjacka jag tidigare sagt nej till och så fick de lite nya mössor, undies och t-shirts. Visar senare! Kram/E

2
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00