VECKA 38

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Måndag: Jobb, vilodag. Läxläsning med kidsen och massor av tvätt. R har brandövning.

Tisdag: Jobb, utvecklingssamtal med Jolie, frisören (yey!)

Onsdag: Jobb, åka ut till Viking, städdag

Torsdag: Jobb, möte, tandläkaren med J, fotbollsträning, ridskola

Fredag: Frukostmöte, utbildning hela dagen, AW

Lördag: Ledig utan planer och jag LÄNGTAR

Söndag: Åka ut till Viking, kanske in till stan för att kika på nya träningskläder + skor till barnen och killarna vill ha inlines.

Ja så ser veckan ut i stora drag. Jag & R har pratat om att schemalägga träning så att jag får två dagar och han får två, där vi verkligen ser till att komma iväg så att man kan se fram emot det och slippa bli besviken över att det körde ihop sig denna gång också. Och förhoppningsvis lyckas klämma in nåt mer pass ändå. Men det finns liksom inga luckor att fylla så istället blir man ju stressad för att vi inte kommer iväg. Men vi ger inte upp, ska försöka få till det på något vis.

 1. Var kommer den superfina vasen ifrån?

  1. Engla skriver:

   H&M Home 🙂

 2. Ann skriver:

  Lunchträning! Bra energi hela dagen och hellre en snabb macka vid skrivbordet sen, mitt bästa i livet, kram!

  1. Engla skriver:

   Ja detta skulle faktiskt kunna fungera minst 2 ggr i veckan då fler på jobbet gör det. Testade innan semestern och älskade det så finns faktiskt inget som hindrar mig. Får planera in och köra bara, rutinmänniska som jag är 🙂 Tack för påminnelsen! Kram

 3. Therese skriver:

  Ja det här med träning kanske kan vara klurigt att få till men i grund och botten är det prioriteringar. Jag passar på att träna när barnen har sin träning och lägger de längsta passen på helgen när jag är ledig. Om du kör styrketräningen i hemmet så blir det genast mycket enklare att få till, ett 30 min pass har ALLA tid med om man bara prioriterar det 😊

  1. Engla skriver:

   Ja så är det ju och nu sitter vi i en sist där vi prioriterar barnens träning först eftersom de inte har annan tränare och har inte hjärta att göra annat. Sen tycker jag 30 min blir för kort haha så vill gärna ha 1-1.5 timme så sätter lite krokben på mig själv. Men vi ska lista ut något bra!

 4. Lotta skriver:

  Jag har två pass bokade i veckan, spinning tisdagar o zumba på torsdagar, alla promenader o träningar utöver blir bonus. Dom två dagarna får mannen sköta maten, annars blir de mackor 😁🤗

  1. Engla skriver:

   Ja det är så jag skulle vilja ha det också. Kanske går om vi får hjälp med fotbollen. Jag mår så mycket bättre av träning! Ja det gör väl vi alla 🙂 Kram

 5. Ida skriver:

  Ett alternativ är, förutsatt att ni båda jobbar kontorstider, är att ni kör omlott. Först kanske du tränar, direkt efter jobbet medan din man far hem och lagar mat och käkar för att sedan dra ut och träna när du kommit hem och maten har lagt sig i magen. Sedan varierar man vem som får träna sent respektive tidigt.

  ofta tänker folk att ”tränar jag inte precis efter jobbet så är det ingen vits” men funkar oftast ändå.

  1. Engla skriver:

   Ja det är så vi tänkte från början men så har vi fotbollen med, Viking och ridskolan. Blir galen på dessa för få timmar. Men vi ska försöka trolla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..