HOS VIKING

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helgen avslutades med ett besök hos världens bästa Viking! Som nog blev lika glad av att träffa oss (ok Jolie haha) som vi var glada av att se honom. Han är sååå gosig! Och skötte sig exemplariskt på ridbanan.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vilket dream team alltså!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gos!

Helgen dundrade förbi i vanlig ordning och nu är det måndag. Jag har varit vaken sen 03.30 så känner att det blir en låååång måndag. Det är bara att göra det bästa av det. Önskar dig en fin start på veckan! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..