DET GODASTE SOM FINNS

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Kvarg med färska bär & hasselnötter. Helt klart det godaste som finns! Snart blir det svårt att få tag på men har verkligen njutit av detta hela sommaren.

Godmorgon fredag! Idag är det ett långt möte planerat och sedan blir det mest planering inför nästa vecka. Senare är det möte på skolan och efter jobb & skola så åker vi till stan för att hämta upp matkassar och jag ska på ansiktsbehandling. Beställde från ICA Maxi denna gång och hoppas det funkar bra. Så smidigt att beställa allt online kvällen innan. Att vi inte kommit på detta innan alltså.

Helgen då? Vi har biltvätt för fotbollen imorgon och sedan ska vi på utflykt med familjen. På kvällen blir det grillfest med grannarna. Och på söndag ska vi till Viking och hjälpa mormor till nytt boende. Ser fram emot en härlig helg! Vi hörs under dagen. Happy Friday så länge! Kram/E

  1. Ina skriver:

    Måste tipsa om MatHem! Det bästa vi gjort för att dra ner på ”vardagsstressen”. Jag beställer på Söndagkvällen och får hem maten på Måndag eftermiddag, några kr dyrare men det kompenseras av allt onödigt som kommer med hem när man åker och handlar 🤭

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..