ANNONS

CROSSÅKNING

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En härlig kväll vid en crossbana en bit från oss. Robin & Romeo älskar crossåkning och Enzo gillar det också lite grann. Bra träning för hela kroppen.

Godmorgon torsdag! Laddar med kaffe för en härlig arbetsdag. Två möten inbokade och sedan är det mest planering för kommande vecka. Sugen på träning också efter två dagar utan så ska försöka komma iväg innan det är dags för fotbollsträning & ridskola. I tisdags höll jag i fotbollsträningen så fick ju lite träning då i alla fall.

Jag vet att ni är många som undrar över hur det gick på föräldramötet i förra veckan och ja det var mer eller mindre katastrof. Vi ska träffa rektorn imorgon så jag har inte velat lyfta det mer här innan dess. Hoppas ju att de tagit till sig all kritik och gör om gör bättre. Vi får se helt enkelt! Tog till mig tipset om att skapa en föräldragrupp så det är igång och jag vet att alla vi föräldrar som bryr oss och orkar engagera oss, talar för ALLA barn i klassen. Inte bara våra egna. Jag förstår ju att flera barn som behöver mer stöd rent generellt, behöver det även utanför skolan så det är ingen enkel ekvation att lösa. Men alla barn har rätt till en trygg och bra skolgång. Jag kan inte sluta hoppas och kämpa för att det ska vara en självklarhet.

Önskar dig en fin dag! Kram/E

3
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00