ANNONS

RÄTT KLÄDD FÖR DOP

/

Innehåller annonslänkar

Dop2

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Dop

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag fick en önskan om dopklädsel nu till hösten och jag tycker att dop är ett ypperligt tillfälle att klä upp sig ordentligt men såklart också bekvämt. En klänning med lång ärm i en fin färg är otroligt snyggt och höstfint. Jag skulle satsa på en midilängd, i antingen en härlig färg eller i ett fint mönster. Hög krage eller omlottskärning känns både välklätt och uppklätt. Ett par ankleboots eller en enkel sandalett/pumps beroende på väder. Har plockat ihop mina favoriter i butik just nu, och kör gärna på ett trendigt, större diadem som pricken över i!

3
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00