TISDAG

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon tisdag!

Jag vaknade med världens träningsvärk. Jag vet inte om kroppen tar åt sig träningen mer än vanligt pga. att jag varit så förkyld i flera veckor, för så här ont brukar jag inte få haha. Igår så fick jag till både ett gympass och en skön kvällspromenad. Blir liksom helt lycklig efteråt och vet att detta ska prioriteras. Men så är måndagen enda lugna dagen på veckan också, eller ja i alla fall de veckor R inte har brandövning. Idag ska jag i alla fall försöka få till ett styrkepass och sedan träna killarna i fotboll ikväll. Våra amerikanska killar har åkt iväg nu men ev. ska vi få en ny kille som hjälptränare. Jag håller alla tummar och tår för det, vore underbart!

Önskar dig en riktigt fin dag! 23 grader lovar de här. Kan det möjligtvis vara sista sommardagen? Kram/E

 1. Jenny skriver:

  Det har varit jättefina dagar här i Eskilstuna☀️😃. Vi har varit på golfbanan och det har varit riktig sommarvärme🙌☀️⛳️🏌🏼‍♂️🏌️‍♀️

 2. Kamilla skriver:

  För min del blev det en lång skön promis ikväll med podd i lurarna. Vi har också haft underbart vädert här i Stockholm idag. Blev en lunch ute i solen på Pampas. Kan varit sista lunchen ute i solen i år utan jacka på. Må så gott

  1. Engla skriver:

   Låter så härligt! Och hoppas på fler uteluncher 🙂 Kram

 3. Det är varmt hos mig med idag. Så underbart. Dock så kan jag inte njuta av det. Vila och med benet i högläge är vad som gäller för mig.

  1. Engla skriver:

   Ajaj, vad har hänt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..