ANNONS

HÖSTSKOR

/

Innehåller annonslänkar för Lekmer

PicMonkey Collage

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Fick några frågor idag om skor till barnen och ja detta är ju inte lätt alltså. Just höstskor tycker jag är det svåraste. De ska vara varma, tåla att bli lite blöta och leriga, vara fina och så ska man kunna springa i dem. Annars får det vara enligt mina aktiva killar. Förra året köpte jag ett par från Viking som såg ut som sneakers i stilen ovan, men också var vattentäta. Ja vattentäta och vattentäta vet jag inte direkt, mina killar var blöta ändå, gaah! Nu chansar jag i alla fall på dessa fodrade från Puma som ser rejäla och sköna ut. Kram/E

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00