ANNONS

NU KÖR VI VECKA 37

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bästa sällskapet på min morgonpromenad igår ♥ Så mysigt när någon barnen vill följa med så man hinner få lite ensamsnack. Jag & Enzo hann avverka allt mellan himmel och jord och kom hem med bra energi. Sen däckade jag på soffan med halsont men sånt får man tydligen ta så här års.

Godmorgon måndag! Regnet öser ner här och jag inser som alltid i sista sekund att killarna har alltför dåliga kläder för detta väder. Men så vägrar de också gummistövlar. Jag beställde nu i alla fall ett par rejälare sneakers med foder i åt dem som blir bra höstskor och de tål lite väta åtminstone. Jolie är utrustad med regnjacka i alla fall, alltid något. De tre kommande veckor är fullbokade både med jobb och privat. Känns som september med andra ord kommer swisha förbi!

Måndag: Jobb & möte, gym
Tisdag: Jobb, ridskola & fotbollsträning
Onsdag: Jobb, mötesdag hela dagen, Viking
Torsdag: Jobb, möte, ridskola & fotbollsträning
Fredag: Jobb, möte skolan, ansiktsbehandling, storhandling
Lördag: Gymmet, biltvätt åt fotbollen, grillfest med vänner
Söndag: Hjälpa mormor byta boende

Jag måste försöka få in träningen några pass till än vad jag skrivit här. Mår så mycket bättre när jag får träna, och ändå är det ju den som ryker när livet är fullbokat. Får liksom inte tiden och energin att räcka till. Helst 5 pass i veckan där jag varierar styrka och PW´s är det bästa upplägget som jag gärna skulle hålla men sällan uppnår. Kanske kan få in mer lunchträning som jag vet flera på jobbet kör. Finns inga luckor när vi kommer hem och ska hålla i fotboll och sen också har ridningen både hos Viking och Jolie går på ridskola. Men jag vet också att vips är kidsen stora och jag kommer sakna denna tid. Jag vill bara få orka också, och jag vill träna mer då det gör mig så gott!

7
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00