FÖRSTA GÅNGEN

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Blir det en helg vid poolen tro?

Godmorgon fredag! Hur mår du idag? Det är ju alltid något särskilt med fredagar, kan man vara annat än glad? Vi har en kort dag idag då vi ska iväg på Titanic-utställningen och det fanns bara en ledig tid strax innan 15. Efter utställningen var planen att storhandla men ärligt talat, har noll energi till det så vi har för första gången testat att handla online. Behöver bara plocka upp matkassarna på vägen hem. Önskar att det fanns hemkörning men vi bor ju 5 mil utanför stan så tyvärr finns inget sådant. Vi testade City Gross men saknade många varor som vi brukar köpa från ICA så vi måste ändå komplettera med 25% här hemma. Såg nu att ICA Maxi också har online-tjänst, åh vad dumt att jag inte kollade noga innan. Jaja, vi spar lite tid och energi idag hursom. Yey! Nu blir det jobb och sedan ska vi ha en riktigt superduper helg tycker jag! Kram/E

 1. Therese skriver:

  Det är super med icas online, jag planerar ofta maten efter deras ”veckans erbjudande” och det spar både tid och pengar! Man provar också mycket nytt på så vis och får nya favoriter. Dessutom finns ”dina vanligaste varor” när man handlat ett par gånger så man snabbt hittar det man alltid brukar ha hemma!
  Jag är en trogen onlinekund, och numera gillar jag inte alls att yra runt på stormarknader;-)

  1. Engla skriver:

   Längtar nästan till nästa storhandling, då ska vi testa ICA Maxi 😀

 2. Mirelle skriver:

  Online handlar 90% av gångerna på Ica, världens bästa grej ju! Sparar tid och så smidigt att bara hämta upp kassarna, och ja, slippa handla med 3 små barn!

  1. Engla skriver:

   Ja en helt underbar tjänst helt klart. Blir nog vår nya grej nu 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..