ANNONS

SAKNAR

/

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hittade denna bild i datorn, från när jag jobbade i skolan. Och som jag saknar skolvärlden! Det har jag gjort sen den dagen jag slutade. Jag saknar barnen, lärarna och hela miljön. Saknar att finnas till, att kunna hjälpa och få vara en bra vuxen bland alla underbara barn. Så otroligt tacksam för våren och all erfarenhet. Ser verkligen tillbaka på den tiden med otroligt mycket värme!

Jag trivs så bra med mitt jobb idag också, som koordinator då det ligger mig väldigt naturligt till hands. Och jag är glad över att jobba heltid. Det var det jag saknade i skolan, för det fanns ju ingen sådan tjänst för mig då jag ej är utbildad. Kanske satsar jag på det framöver, vem vet. Bland det viktigaste jobb som finns är ju just inom skolan ♥

Kram/E

10
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00