SAKNAR

 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hittade denna bild i datorn, från när jag jobbade i skolan. Och som jag saknar skolvärlden! Det har jag gjort sen den dagen jag slutade. Jag saknar barnen, lärarna och hela miljön. Saknar att finnas till, att kunna hjälpa och få vara en bra vuxen bland alla underbara barn. Så otroligt tacksam för våren och all erfarenhet. Ser verkligen tillbaka på den tiden med otroligt mycket värme!

Jag trivs så bra med mitt jobb idag också, som koordinator då det ligger mig väldigt naturligt till hands. Och jag är glad över att jobba heltid. Det var det jag saknade i skolan, för det fanns ju ingen sådan tjänst för mig då jag ej är utbildad. Kanske satsar jag på det framöver, vem vet. Bland det viktigaste jobb som finns är ju just inom skolan ♥

Kram/E

 1. Vart är din fina tröja ifrån?

 2. Me skriver:

  Underbara Engla…vill inte sätta käppar i hjulet för dig men just för att du är så känslomässigt engagerad i barnen skulle du vara en underbar fröken..men å andra sidan så tänker jag att det kanske skulle dränera dig och viktigast är du för din familj…men du vet bäst hur du är..Hur som lycka till

 3. Johanna skriver:

  Om du trivs med att jobba i skolan så satsa på att utbilda dig! Bra och engagerade pedagoger/lärare behövs på alla stadier, och det finns många alternativ: socialpedagog, fritidspedagog, lärare på olika nivåer etc. Finns säkert något som skulle passa dig som handen i handsken. Jag är själv gymnasielärare och det är världens bästa jobb! Sedan förstår jag naturligtvis att du trivs med ditt nuvarande jobb 🙂

 4. Du kan jobba som social pedagog i skola, 2 års utb. Det pluggar jag nu☺️Så spännande & viktig utbildning 👍

 5. Sofia skriver:

  Varför måste du jobba heltid? Är det för pengarna? Annars skulle jag jobba deltid inom skolan.

  1. Engla skriver:

   Jag känner att jag vill jobba heltid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..