VECKA 35

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon vecka 35!

Sista veckan i augusti och sommarväder varje dag enligt prognosen. Love it! Vi ska försöka åka på Titanic-utställningen i Uppsala då det är sista veckan som den visas. Får se om vi lyckas klämma in det. På lördag är det festligheter som vi ska planera lite inför och i övrigt så är det full fokus på att komma in i vardagslunket igen. Tycker vi lyckats ganska bra redan vilket känns skönt. Behöver sätta mig ner och planera fotbollsträningarna också då amerikanarna nu ska åka är det bestämt. Idag åker den ena och om någon vecka åker den andra. Sorgligt för killarna som verkligen fastnat för dessa hjälptränare. Men vi är otroligt tacksamma för tiden de varit här! Nu kör vi måndag! Jobb, möte och träning på schemat idag. Kramar/E

 1. Den utställningen är riktigt bra!

  1. Engla skriver:

   Vad kul att höra 🙂

 2. Men wow vilken fin soffa!
  Färgen va jättefin. Passar superbra där.

 3. Therese skriver:

  Boka plats på utställningen i tid! Många av visningarna är tydligen fullbokade…

  1. Engla skriver:

   Ja jag märkte det, svårt att få tid denna vecka men vi lyckades 🙂

  1. Engla skriver:

   Tack, jag med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..