SKÖNHET FRÅN INSIDAN

 

Innehåller annonslänkar för Lyko

PicMonkey Collage

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Tillskott kan behövas ibland och främst mot hösten och under vinterhalvåret. D-vitamin är ett måste men jag äter gärna också något tillskott för hår, hud och naglar. Såg dessa veganska varianter vars innehåller verkar grymt och burkarna är ju även söta att ha framme (så man kommer ihåg att ta dem). Kram/E

 1. Vickan skriver:

  Håller med om att innehållet i dessa verkar ganska dåligt, och de är extremt dyra för vad man får. Exempelvis sugar bear hair innehåller främst socker, vatten och glykossirap och kostar 350:-. Bättre kanske då att köpa rena biotin-tabletter eller typ silicea, billigare och antagligen mer effektiva 🙂

 2. Martina skriver:

  En frisör som numera är youtuber, berättade precis att hårtillskott ej fungerar. Vill man ha bra hud, hår vad som helst får man äta sig till det och sköta om sitt hår i största allmänhet.

  1. Engla skriver:

   Jag har hört att det kan hjälpa till men självklart kan du inte äta skit till vardags och förvänta dig underverk av bara tillskott. Tror det kan hjälpa till i perioder, men tror inte på att alltid äta tillskott.

 3. Lollo skriver:

  Jag håller med Jasmin. Jag tycker även det gäller dina ”sminktips” med produkter från Nordicfeel eller ”naturliga favoriter” från Yves Rocher.
  Däremot får du plus i kanten för att du skriver ut: ”Innehåller annonslänkar för Lyko”.
  Tänk om du kan fortsätta med det och inte bara skiva ”Innehåller annonslänkar” som du brukar göra.

  1. Engla skriver:

   Jag tipsar om de produkter jag använder och gillar, och de jag är nyfikna på och vill testa. Men gillar man inte mina tips är det enkelt att skippa de inläggen.

 4. Anna skriver:

  Varför äter du tillskott för hår, hud och naglar? Vad är det dom gör som du vill ha?

  1. Engla skriver:

   Hjälpa till att stärka hår och naglar tex. under vintern när allt blir lite skörare.

 5. Jasmin skriver:

  Okej? Är du nöjd med detta inlägg? Du tar inte ens vitaminerna själv utan tycker burkarna är söta… D-vitamin stämmer att det är bra för oss i norden men sånahär meningslösa piller som ska göra en vackrare är bara dyrt urin.

  1. Engla skriver:

   Är det så? Jag har testat Priorin förr som jag tycker fungerade bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..