MIN TRÄNING

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En snabb promenad i solskenet fick bli söndagens träning. Romeo följde med på cykel som sällskap. Älskar att varva gymmet med löprundor och powerwalks och försöker få till 5 pass i veckan på ca 40-60 minuter/gång. Då mår jag som bäst!

Idag har jag legat i solstolen en stund, barnen har badat i poolen med kompisar och R och svärfar har snickrat trall. Känns lite som sommarlov igen i och med det fantastiska vädret. Nu blir det film innan vi kör igång en ny fartfylld vecka!

Kram/E

 

  1. Kikki skriver:

    Jag har läst din blogg i flera år, men jag kommenterar aldrig. Men nu måste jag bara säga vilket glad och peppig bild på dig. Blev glad bara jag såg den!! Hej hopp, ha en härlig vecka

    1. Engla skriver:

      Åh vad fint av dig, tack 🙂 Och tack detsamma önskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..