FARTBLINDA

Jag skrev ju förra veckan att jag letar efter en ny serie att följa och i måndags hittade Robin den svenska nya serien Fartblinda på CMore. Alltså det är så bra! Har bara sett ett avsnitt men fastnade direkt. Kärlek, drama, spänning. Fantastiska skådespelare (Julia Ragnarsson, Matias Varela mfl) och jag drogs in i serien direkt! Så tips! Nu har ju dessutom Idol dragit igång och vi brukar mest bara se uttagningarna faktiskt och nån fredag så där men sedan brukar det fasas ut. Får se om vi hänger med bättre i år : )

Kram/E

  1. Malin skriver:

    Har ni sett Advokaten? Jag tycker den var väldigt bra 🙂

  2. Har funderat på att börja se den serien men då ska jag def göra det nu, tack för tips 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..