MIRROR MIRROR ON THE WALL

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vad gillar du trenden med stora diadem? Jag frågade på instastory i helgen och resultatet där blev 62% ja och 38% nej. Ganska delat ändå. Jag älskar trenden och känner mig som en blandning mellan en prinsessa, nåväl drottning, och frihetsgudinnan. Och det kan ju aldrig vara fel : ) Zara och Asos har riktigt fina varianter och ett diadem piffar ju upp vilken look som helst!

Här vid min sminkhörna startar jag alla mornar nuförtiden efter semestern. En kopp kaffe, radion i bakgrunden och så lite morgonpiff innan jag startar dagen. Härlig rutin ändå!

Önskar dig en riktigt fin tisdag! Kram/E

 1. Linda skriver:

  Hej Engla! Min dotter ska döpas i september och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Vill ha något klassiskt men ändå modernt och chict! Kan du hjälpa, pretty please? Du har så bra koll! Kram och tack.

  1. Engla skriver:

   Absolut ska jag försöka med det 🙂

  1. Engla skriver:

   Spetsbody från MissGuided 🙂

 2. Johanna skriver:

  Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg med tips på hur man kan klä sig som gravid men ändå lite moderiktig nu till hösten? Är i v 16 och tycker det är svårt att få till det med klädstilen, speciellt nu när man börjat jobba igen 🙂 kram!

  1. Engla skriver:

   Det kan jag kika på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..