ANNONS

MIRROR MIRROR ON THE WALL

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vad gillar du trenden med stora diadem? Jag frågade på instastory i helgen och resultatet där blev 62% ja och 38% nej. Ganska delat ändå. Jag älskar trenden och känner mig som en blandning mellan en prinsessa, nåväl drottning, och frihetsgudinnan. Och det kan ju aldrig vara fel : ) Zara och Asos har riktigt fina varianter och ett diadem piffar ju upp vilken look som helst!

Här vid min sminkhörna startar jag alla mornar nuförtiden efter semestern. En kopp kaffe, radion i bakgrunden och så lite morgonpiff innan jag startar dagen. Härlig rutin ändå!

Önskar dig en riktigt fin tisdag! Kram/E

6
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00